Malaysia News

Latest News From Malaysia

Kenapa Ramai Sangat Artis Suka Selfie Ni?

Perangai suka selfie ni sebenarnya tak kira la lelaki ke perempuan, semua pun memang sama je. Bukan tu je, kadang lepas selfie tu edit kasi lagi flawless. Iya la semua pun mestilah nak nampak cantik kan.
Jadi korang ada fikir tak apa yang di perlukan untuk dapat gambar selfie yang semula jadi cantik? Korang tak perlu risau , OPPO F5 ini mempunyai 20MP kamera hadapan dan fungsi AI Beautify yang boleh kasi selfie korang semula jadi mavelessss. Nak tengok?
image
Diambil dengan OPPO F5
image
Fungsi AI Beautify ni sebenarnya boleh mengesan tona kulit, umur dan jugak jantina korang, sebab tu selfie nampak semula jadi je. OPPO merupakan syarikat pertama yang memperkenalkan teknologi AI beautify dan sebab tu kalau kita lihat , peranti OPPO terkenal dengan gambar selfrie yang jelas dan cantik. Fungsi AI Beautify ini bukan sahaja dapat mengesan tona kulit, umur dan jugak jantina, ia jugak boleh mengesan 200 facial spot bagi memberikan gambar selfie yang semula jadi cantik untuk anda.
image
OPPO F5 ini bukan sahaja power pada kameranya tapi dia ada fungsi “Facial Unlock”, bermaksud korang tak perlu lagi cap jari untuk bukak phone korang, skan je muka tu kat skirn phone, terus boleh bukak, memang power betol la OPPO F5 ni.
image
Dua minggu lepas di TV3, telah berlangsung Anugerah Skrin 2017. Meriah betul ASK kali ini. Artis-artis yang datang pun boleh tahan cantik-cantik semuanya. Bila upload gambar selfie, memang meletop la masing-masing. Rasanya tak terlambat lagi Abang Nara nak ucapkan tahniah kepada semua pemenang ASK 2017 kali ni. Jom layan gambar selfie yang di ambil dengan OPPO F5.
collage_1
Diambil dengan OPPO F5
collage_2

Back To Top